Ο κλέφτης του Πουκέτ συνελήφθη μετά από κλοπή από Πολωνούς τουρίστες στο νησί Σαμούι

Samui, Surat Thani -

Ένας κλέφτης από το Πουκέτ συνελήφθη αφού έκλεψε από ξένους τουρίστες τιμαλφή συνολικής αξίας 127,000 μπατ σε ξενοδοχείο στο νησί Samui.

Η αστυνομία του Bo Phut είπε στο Phuket Express νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι συνέλαβε τον κ. Prayat Lisem, 44 ετών, από το Πουκέτ. Του κατασχέθηκε μια κλεμμένη τσάντα Louise Vuitton, τσάντα Pinko, τσάντα Versace, σκουλαρίκια με διαμάντια, 25,000 μπατ σε μετρητά και τέσσερις πιστωτικές κάρτες. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για νυχτερινή κλοπή.

Η σύλληψη έγινε αφότου ένα ζευγάρι Πολωνών τουριστών, ηλικίας 32 και 30 ετών, υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία της Ταϊλάνδης. Είπαν στην αστυνομία ότι κοιμόντουσαν σε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην παραλία Baan Lamai στην υποπεριφέρεια Maret, στην περιοχή Samui όταν ένας άγνωστος κλέφτης τους έκλεψε πολλά αντικείμενα.

Η αστυνομία έλεγξε βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και εντόπισε ένα ύποπτο σεντάν στην υποσυνοικία Bo Phut, στην περιοχή Samui. Τελικά συνέλαβαν τον ύποπτο και βρήκαν όλα τα κλεμμένα στο σεντάν του.

Ο ύποπτος είπε στην αστυνομία ότι είχε οδηγήσει το σεντάν από το Πουκέτ. Προσπάθησε να κάνει check in στο εν λόγω ξενοδοχείο, αλλά τα περισσότερα δωμάτια είχαν κλείσει. Στη συνέχεια μπήκε στο ξενοδοχείο και διαπίστωσε ότι ένα από τα δωμάτια δεν ήταν κλειδωμένο αλλά τουρίστες κοιμόντουσαν μέσα.

Ο Prayat είπε στην αστυνομία ότι ήθελε να βρει δουλειά στο νησί Samui, αλλά δεν μπορούσε να βρει ένα μέρος για να μείνει και είχε ξεμείνει από χρήματα, οπότε ένιωθε ότι δεν είχε άλλες επιλογές από το να κλέψει από τους τουρίστες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.