Ο υπουργός Μεταφορών της Ταϊλάνδης ανακοινώνει σχέδια για τη βελτίωση των μέσων μαζικής μεταφοράς πριν από το Φεστιβάλ Songkran

Εθνικός-

Στις 9:00 π.μ., στις 27 Φεβρουαρίου 2024, ο κ. Suriya Juangroongruangkit, Υπουργός Μεταφορών της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε δημόσια νέα των μέσων μαζικής μεταφοράς στον Τύπο για το επερχόμενο Φεστιβάλ Songkran, ωθώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες να αυξήσουν τη συχνότητα των τρένων, των λεωφορείων και των λεωφορείων και αεροπορικές εταιρείες.

Ο Σουρίγια συμβούλεψε τους Ταϊλανδούς να προγραμματίσουν ταξιδιωτικά ταξίδια και να αγοράσουν εισιτήρια εκ των προτέρων για αυτό το επερχόμενο Φεστιβάλ Songkran είτε με τρένα, λεωφορεία ή αεροπλάνα.

Πρόσφατα, η Suriya αντιμετώπισε το ζήτημα της υψηλής τιμής των εισιτηρίων εσωτερικού με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης (CAAT) για να εξετάσει μια νέα φόρμουλα στον υπολογισμό του κόστους πτήσης. Ο Σουρίγια φέρεται να ισχυρίστηκε ότι οι μειώσεις των ναύλων θα εφαρμοστούν πριν από το Φεστιβάλ Σονγκράν.

Ο Suriya πρόσθεσε επίσης ότι ο τερματικός σταθμός λεωφορείων Mo Chit/Τερματικός Σταθμός Λεωφορείων Chatuchak ήταν υπό συντήρηση λόγω προηγούμενων παραπόνων σχετικά με την κακή του κατάσταση κατά τις πρόσφατες διακοπές της Πρωτοχρονιάς.

Ωστόσο, ο Suriya δήλωσε ότι ο τερματικός σταθμός λεωφορείων Mo Chit θα είναι σε καλύτερη κατάσταση μέχρι τον Απρίλιο και η συνολική συντήρηση θα ολοκληρωθεί σε ενάμιση χρόνο.

Μακροπρόθεσμα, η Suriya αποκάλυψε δημοσίως ότι ο κεντρικός τερματικός σταθμός Krung Thep Aphiwat ή ο σταθμός Bang Sue Grand θα ήταν ένας συγκοινωνιακός κόμβος στην Ταϊλάνδη, έχοντας όλους τους τερματικούς σταθμούς σε ένα μέρος για ευκολία. Το σχέδιο ήταν να δημιουργηθεί ένα νέο κτίριο που να χωρίζει τμήματα σε κάθε όροφο, παρατήρησε ο Σουρίγια.

Οι λεπτομέρειες δεν αναφέρθηκαν για την ημερομηνία έναρξης και λήξης και ο προϋπολογισμός και τα σχέδια δεν αποκαλύφθηκαν για το μέγα έργο, σημείωσε η TPN.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.