Ο πωλητής Kratom συνελήφθη στην άκρη του δρόμου στο Thalang

Thalang-

Ένας πωλητής Kratom συνελήφθη σε έναν πάγκο στην άκρη του δρόμου στο Thalang.

Αξιωματούχοι από το Γραφείο της Περιφέρειας Thalang είπαν στο Phuket Express ότι την περασμένη εβδομάδα συνέλαβαν έναν ύποπτο που αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κύριος Arm (η ηλικία του δεν δόθηκε από τους αρμόδιους αξιωματικούς). Συνελήφθη σε έναν πάγκο στην πλευρά του δρόμου Thep Krasattri στο Baan Mueang Mai, στην υποπεριφέρεια Thep Krasattri. Του κατασχέθηκαν 39 μπουκάλια χυμού Kratom. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η αστυνομία προειδοποιεί τους τοπικούς πωλητές στο Πουκέτ και την Ταϊλάνδη ότι ο χυμός Kratom αναφέρεται ως ελεγχόμενο φυτικό προϊόν και ότι οποιοδήποτε τέτοιο ελεγχόμενο φυτικό προϊόν δεν μπορεί να παραχθεί ή να πωληθεί χωρίς άδεια από την Ταϊλανδική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Ο χυμός Kratom δεν επιτρέπεται επίσης να προστεθεί ως συστατικό ή να αναμιχθεί σε άλλα τρόφιμα ή χυμούς για πώληση. Έτσι, ακόμη και ο καθαρός χυμός Kratom σε ένα μπουκάλι δεν μπορεί να πωληθεί, ειδικά σε δημόσιους δρόμους.

Όποιος παραβαίνει το νόμο μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση από έξι μήνες έως δύο χρόνια ή πρόστιμο από 5,000 μπατ έως 20,000 μπατ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.