Ο Φιλιππινέζος DJ σκοτώθηκε σε τραγική σύγκρουση μοτοσυκλέτας με ηλεκτρικό στύλο στο Patong

Πατόνγκ-

Στις 4:06 π.μ., στις 25 Φεβρουαρίου 2024, οι αστυνομικοί της Patong έλαβαν μια αναφορά θανατηφόρου ατυχήματος ενός Φιλιππινέζου DJ σε μοτοσικλέτα που συγκρούστηκε με ηλεκτρικό στύλο μπροστά από το ξενοδοχείο Aspery στην Patong Beach Road, Kathu, Phuket.

Σε απάντηση στο ατύχημα, η αστυνομία της Patong και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στάλθηκαν για να ερευνήσουν και βρήκαν το σώμα ενός Φιλιππινέζου με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα κόκκινο-γκρι μηχανάκι να προσκρούει σε ηλεκτρικό στύλο, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Ως εκ τούτου, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Patong μετέφεραν τη σορό στο νοσοκομείο Patong για να προσδιορίσουν την ακριβή αιτία θανάτου.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το πτώμα αναγνωρίστηκε δημόσια μόνο ως ο κύριος Άλεν, ένας 48χρονος Φιλιππινέζος DJ σε ένα μπαρ στο Σόι Μπάνγκλα της Πατόνγκ.

Ένας άγνωστος μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι ο Άλεν οδήγησε τη μοτοσικλέτα του από την παραλία Patong και πήγε στην Patong Beach Road πριν συγκρουστεί με τον ηλεκτρικό στύλο. Ως αποτέλεσμα, ο Άλεν έπεσε από το μηχανάκι του, κάτι που του άφησε τη ζωή.

Αρχικά, η αστυνομία πήγε το μηχανάκι στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ και συντονίστηκε με την πρεσβεία των Φιλιππίνων για να ενημερώσει την οικογένεια του θύματος για τον θάνατό του.

Για αυτό το άρθρο χρησιμοποιήθηκε μια φωτογραφία στοκ.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.