Ο λοχίας της αστυνομίας Nakhon Si Thammarat κάνει έξαψη, μαχαιρώνει αθώους ηλικιωμένους, ένας σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε

Nakhon Si Thammarat-

Στις 6:40 μ.μ., στις 24 Φεβρουαρίου 2024, αστυνομικοί του Cha-uat έλαβαν καταγγελία εγκλήματος με μαχαίρι ότι ένας λοχίας της αστυνομίας έκανε έξαψη και μαχαίρωσε δύο αθώους ηλικιωμένους σε μια μηχανή στο Cha-uat, Nakhon Si Thammarat, προκαλώντας ένα θύμα και ένας σοβαρός τραυματισμός.

Σύμφωνα με αναφορά άγνωστου μάρτυρα, ο ύποπτος έτρεξε από την κατοικία της αστυνομίας και ξαφνικά κλώτσησε τις δύο ηλικιωμένες σε ένα μηχανάκι πριν τις μαχαιρώσει με αιχμηρό αντικείμενο.

Μετά τη διάπραξη του εγκλήματος με μαχαίρι, ο ύποπτος φέρεται να έτρεξε στο αστυνομικό τμήμα Cha-uat. Ο ύποπτος συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία, σύμφωνα με τον άγνωστο μάρτυρα.

Ως αποτέλεσμα, μια ηλικιωμένη σκοτώθηκε τραγικά στο σημείο και μια άλλη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cha-uat για άμεση ιατρική περίθαλψη.

Ως απάντηση στο περιστατικό, ο Πολ. Ο Υποστράτηγος Somchai Suetortrakul, ο αστυνομικός διοικητής του Nakhon Si Thammarat, ορίστηκε ως επικεφαλής ανακριτής για να διερευνήσει στενά την υπόθεση. Ο ύποπτος, δημοσίως αναγνωρισμένος ως Πολ. Sgt. Ο Chavanil Jindamaneemat, βρέθηκε αρνητικός σε τεστ ναρκωτικών.

Ωστόσο, ο ύποπτος θα εξεταστεί περαιτέρω για παράνομες ουσίες στο σύστημα αίματος, σύμφωνα με τον Πολ. Ταγματάρχης Σομτσάι.
Αναφέρθηκε ότι ο ύποπτος είχε ιατρικά αρχεία από το νοσοκομείο Songklanagarind για σοβαρή κατάθλιψη, σύμφωνα με έναν γιατρό.

Οι συγγενείς των θυμάτων είπαν στην αστυνομία ότι δεν είχαν ξανασυναντήσει τον ύποπτο και δεν είχαν κακία εναντίον του.

Πολ. Ο υποστράτηγος Somchai υποστήριξε ότι ο ύποπτος θα αντιμετωπίσει δίκαια νομικές ενέργειες και ότι τα θύματα και οι οικογένειες θα λάβουν βοήθεια από την κυβέρνηση με μεγάλη προσπάθεια.


Αργότερα, ο ύποπτος συνοδεύτηκε για να κάνει ένα σχέδιο ομολογίας στον τόπο του εγκλήματος προτού τεθεί υπό κράτηση στο δικαστήριο Nakhon Si Thammarat για περαιτέρω νομική επεξεργασία χωρίς εγγύηση από την αστυνομία.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.