Έκθεση της Bangkok Airways Stellar 2023

Εθνικός-

Στις 24 Φεβρουαρίου 2024, ο κ. Puttipong Prasarttong-Osoth, Πρόεδρος της Bangkok Airways Public Co., Ltd., αποκάλυψε δημόσια έναν συνεχή ρυθμό ανάκαμψης της αεροπορικής βιομηχανίας το 4ο τρίμηνο του 2023, ως αποτέλεσμα των κινεζικών εξαιρέσεων από την έκδοση βίζας και πολύωρες διακοπές.


Η συνολική απόδοση της Bangkok Airways το 2023 ήταν σε θετική κατεύθυνση και είχε συνολικό εισόδημα 21 δισεκατομμυρίων μπατ αυξημένο σε σχέση με το προηγούμενο έτος (2022) κατά 70.6%.

Επιπλέον, προέκυψε από τον αυξανόμενο αριθμό επιβατών που χρησιμοποιούσαν την Bangkok Airways και είχε μέση τιμή εισιτηρίου 3,756 μπατ ανά ταξίδι.

Το 2023, η Bangkok Airways είχε λειτουργικά κέρδη 3 δισεκατομμυρίων μπατ. Είχαν έσοδα από πωλήσεις και υπηρεσίες σε αναλογία 4 δισεκατομμυρίων μπατ των εσόδων από επιχειρήσεις που σχετίζονται με τις δραστηριότητες αεροδρομίου.

Εν τω μεταξύ, η Bangkok Airways είχε συνολικές δαπάνες 18 δισεκατομμυρίων μπατ αυξημένες σε σχέση με το προηγούμενο έτος (2022) κατά 35.4%, με την πλειοψηφία να είναι τα έξοδα πωλήσεων.

Για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις τόσο σε ξένους όσο και σε εγχώριους επιβάτες αεροπορικών μεταφορών το 2023, η Bangkok Airways ανέπτυξε νέες επιχειρηματικές στρατηγικές αυξάνοντας τη συχνότητα πτήσεων, ειδικά σε δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα όπως Bangkok-Samui, Bangkok-Phuket, Phuket-Samui και Samui-Singapore .

Επιπλέον, η Bangkok Airways είχε νέες αεροπορικές εταιρείες διαθέσιμες στο Lampang-Mae Hong Son και στο Samui-Don Mueang.
Το πιο σημαντικό, μια σημαντική αλλαγή το 2023 ήταν μια Συμφωνία Μεριδίου Κώδικα με τη Singapore Airlines η οποία θα συνδεόταν με εγχώριους και διεθνείς προορισμούς όπως η Νοτιοανατολική Ασία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία με συνολικά 28 αεροπορικές εταιρείες. Η Air India συμμετείχε επίσης σε Συμφωνία Κωδικού Share για να διευκολύνει τα αεροπορικά ταξίδια.

Σε άλλες πρόσφατες επιχειρηματικές και οικονομικές ειδήσεις 7-11 Η Ταϊλάνδη είχε επίσης ένα αστρικό 2023 όπως αναφέραμε εδώ.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/