Συνελήφθη για κλοπή iPhone από Κινέζο τουρίστα στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Ταϊλανδός συνελήφθη αφού έκλεψε ένα iPhone από έναν Κινέζο τουρίστα στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (18 Φεβρουαρίου) ένας άγνωστος Κινέζος τουρίστας υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία. Είπε στην αστυνομία ότι είχε σταθμεύσει μια μηχανή μπροστά από ένα πολυκατάστημα στην οδό Ratcha Uthit 200 Pi. Άφησε το iPhone 12 στο μηχανάκι και αργότερα ανακάλυψε ότι του είχαν κλέψει το iPhone.

Η αστυνομία εντόπισε τον ύποπτο ελέγχοντας πλάνα κλειστού κυκλώματος από κοντινή απόσταση. Την Πέμπτη (22 Φεβρουαρίου) η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Witoon, 44. Συνελήφθη μπροστά από ένα φαρμακείο στην οδό Ratcha Uthit 200 Pi. Του κατασχέθηκε το κλεμμένο iPhone 12. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για νυχτερινή κλοπή.

Το iPhone 12 επιστράφηκε στον Κινέζο τουρίστα ο οποίος είπε ευχαριστώ στην αστυνομία της Patong για την επιστροφή του κινητού του τηλεφώνου.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.