Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης ανακοινώνει την έναρξη του καλοκαιριού στην Ταϊλάνδη με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 35°C

Εθνικός-

Στις 22 Φεβρουαρίου 2024, το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα ανακοίνωσε την έναρξη του καλοκαιριού στην Ταϊλάνδη στις 21 Φεβρουαρίου 2024.

Η Ταϊλάνδη πέρασε επίσημα από το χειμώνα στο καλοκαίρι στις 21 Φεβρουαρίου 2024, καθώς τα περισσότερα μέρη της Ταϊλάνδης παρουσίαζαν σταθερά ζεστό καιρό, με θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 35 βαθμούς Κελσίου. Αυτό οφειλόταν στην αυξημένη επίδραση του ηλιακού φωτός, σε συνδυασμό με τους νότιους ανέμους που κάλυπταν το πάνω μέρος της Ταϊλάνδης. Αυτές οι καιρικές συνθήκες ήταν χαρακτηριστικές της ζεστής εποχής.

Ωστόσο, στις βόρειες και βορειοανατολικές περιοχές, τα πρωινά αναμένεται να παραμείνουν δροσερά μέχρι περίπου τα μέσα Μαρτίου. Είχε προβλεφθεί ότι η καυτή περίοδος θα τελείωνε γύρω στα μέσα Μαΐου 2024.

Καθώς η Ταϊλάνδη μπήκε στο καλοκαίρι, διάφορες περιοχές θα είχαν διαφορετικές επιπτώσεις. Ενώ οι κεντρικές και νότιες περιοχές αναμενόταν να αντιμετωπίσουν σταθερά υψηλές θερμοκρασίες, τα βόρεια και τα βορειοανατολικά τμήματα ενδέχεται να έχουν ακόμα πιο δροσερά πρωινά για τις επόμενες εβδομάδες.

Οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού αναμένονταν να είναι 1.0-1.5 βαθμούς Κελσίου υψηλότερες από τις κανονικές και υψηλότερες από πέρυσι καθώς ίσχυε το φαινόμενο Ελ Νίνιο.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.