Το Thai Contingent Swells: Εννέα Ταϊλανδοί προστέθηκαν στο Blue Canyon Ladies Championship Lineup

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το "Blue Canyon Ladies Championship" του KLPGA Tour αποκάλυψε την προσθήκη εννέα ακόμη Ταϊλανδών γυναικών γκολφ που θα αγωνιστούν ενάντια σε Νοτιοκορεάτισσες στο Blue Canyon Country Club στο Πουκέτ, το οποίο προσφέρει συνολικό έπαθλο 650,000 $ (22.75 εκατομμύρια μπατ) μεταξύ Μαρτίου. 15 έως 17, 2024.

Εκτός από τον πρώην Νο. 1 της Ταϊλάνδης Pornanong Phatlum και τον Navaporn Soontreeyapas, έναν ερασιτέχνη παίκτη γκολφ από την εθνική ομάδα της Ταϊλάνδης, οι διοργανωτές αποκάλυψαν εννέα επιπλέον παίκτες που πρόκειται να διαγωνιστούν στο τουρνουά, το οποίο ακολουθεί μια μορφή stroke play που εκτείνεται σε 54 τρύπες (3 ημέρες) χωρίς περικοπή.

Το ρόστερ περιλαμβάνει τον ατομικό χρυσό Ολυμπιονίκη των Ασιατικών Αγώνων 2022 Arpichaya Yubol, τρεις φορές ταϊλανδέζικο LPGA Νο. 1 Patcharajutar Kongkraphan, δύο φορές νικητή Ταϊλανδέζικου LPGA Wassawan Sangkapong, δύο φορές νικητή Symetra Tour Sherman Santiwattanaphong, τέσσερις φορές νικητή JLPGA Budbakorn περιοδεία Sukaphan και τα αναδυόμενα ταλέντα Phannarai Meesom-us, Onkanok Soisuwan, Thanita Muangkhumsakul και Kornkamol Sukaree. Και οι 11 παίκτες είναι πρόθυμοι να αμφισβητήσουν τους τρομερούς ανταγωνιστές του KLPGA Tour.

Το «Blue Canyon Ladies Championship» σηματοδοτεί την εναρκτήρια εκδήλωση KLPGA της Ταϊλάνδης και θα γίνει μάρτυρας της μεγαλύτερης ομάδας 11 Ταϊλανδών γυναικών γκολφ που συμμετείχαν ποτέ σε εκδήλωση KLPGA Tour. Με φόντο το εμβληματικό Blue Canyon Country Club στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, αυτό το τουρνουά έχει συγκεντρώσει τη συμμετοχή πολλών αστέρων του KLPGA Tour.

Το Blue Canyon Ladies Championship, μια εκδήλωση KLPGA Tour, είναι το αποτέλεσμα μιας τριετούς συμφωνίας χορηγίας μεταξύ του Blue Canyon Country Club Phuket και του KLPGA Tour. Στόχος του τουρνουά είναι να προωθήσει τις δυνατότητες του γηπέδου ως οικοδεσπότη για διεθνή τουρνουά γκολφ. Φέτος σηματοδοτεί την 66η επέτειο των διπλωματικών σχέσεων Ταϊλάνδης-Κορέας, γιορτάζοντας και ενισχύοντας τη σχέση μέσω αθλητικών και πολιτιστικών ανταλλαγών. Επιπλέον, χρησιμεύει ως καταλύτης για τον τουρισμό γκολφ στο Πουκέτ και εμπνέει νέους παίκτες γκολφ. Αυτό το τουρνουά είναι ένα από τα γεγονότα του KLPJG Tour που παίζονται φέτος εκτός Νότιας Κορέας.

Τα εισιτήρια για το πλήρες τουρνουά κοστίζουν 1,000 THB, με κάρτες για το Σαββατοκύριακο διαθέσιμες στα 800 THB και ημερήσιες κάρτες που κυμαίνονται από 400 έως 500 THB. Τα αποκλειστικά πακέτα BC Lounge προσφέρουν στα μέλη έκπτωση 20%, παρέχοντας πρόσβαση σε πολυτελείς ανέσεις στο BC Terrace, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν γευμάτων, τυχερών κληρώσεων και αποκλειστικών μεταδόσεων τουρνουά, όλα με τυπική είσοδο. Οι τιμές για τα πακέτα BC Lounge είναι 7,500 THB για το πλήρες τουρνουά, 5,000 THB για τα Σαββατοκύριακα και 2,500 έως 3,000 THB για ημερήσια είσοδο.

Για ερωτήσεις ή αγορές εισιτηρίων, επικοινωνήστε με τους Khun Eve και Khun Ning στο 062-245-7999 ή μέσω email στο [προστασία μέσω email].

Το Blue Canyon Country Club κέρδισε τον περίφημο τίτλο του καλύτερου γηπέδου γκολφ στην Ταϊλάνδη (Canyon & Lakes Courses) στα Asian Golf Awards 2018 και τιμήθηκε ως το καλύτερο γήπεδο γκολφ της Ασίας από την Asiamoney το 2004, το 2005 και το 2007. Προσθέτοντας στις διακρίσεις του, το Το κλαμπ αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο γήπεδο γκολφ της Ταϊλάνδης το 2022 στα World Golf Awards.

………………………………………

Από την ίδρυσή της το 1977, η Korean Ladies Professional Golf Association (KLPGA) κατέχει σταθερά εξέχουσα θέση μεταξύ των κορυφαίων γυναικείων περιηγήσεων γκολφ στον κόσμο. Αναγνωρισμένη ως μία από τις οκτώ κορυφαίες περιοδείες παγκοσμίως, μαζί με τις LPGA, Japan LPGA, Ladies European, WPGA, Epson, Ladies European Tour Access Series και China LPGA, η KLPGA διακρίνεται για τη συμμετοχή στην παγκόσμια κατάταξη γυναικών Rolex. Γιορτάζοντας την 46η επέτειό της το 2023, η περιοδεία φιλοξένησε με επιτυχία συνολικά 32 τουρνουά, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της ως σημαντική δύναμη στο επαγγελματικό γκολφ γυναικών».

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.