Τέσσερις οδηγοί ταξί χρεώθηκαν μετά από απειλή για οδηγό ταξί εφαρμογής για κινητά στο Πουκέτ

Cherng Talay -

Σε τέσσερις οδηγούς ταξί επιβλήθηκαν πρόστιμο αφού απείλησαν έναν οδηγό ταξί εφαρμογής για κινητά στο Cherng Talay.

Η αστυνομία του Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ένας οδηγός ταξί με εφαρμογή για κινητά υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία. Είπε στην αστυνομία ότι πήρε τουρίστες σε ένα ξενοδοχείο στο Cherng Talay.

Υπήρχαν περίπου τρεις με πέντε ντόπιοι οδηγοί ταξί που μπλόκαραν το ταξί του και χτύπησαν το όχημα. Ως αποτέλεσμα, οι επιβάτες του τρόμαξαν. Η αστυνομία του Cherng Talay και η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ εντόπισαν αυτούς τους τοπικούς οδηγούς ταξί, αλλά δεν τους αναγνώρισαν ονομαστικά στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Τη Δευτέρα (19 Φεβρουαρίουth) τέσσερις οδηγοί ταξί κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Cheng Talay. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απειλές άλλων. Θα τους επιβληθεί πρόστιμο έως και 10,000 μπατ ή φυλάκιση έως και ενός μήνα ή και τα δύο για τις πράξεις τους, είπε η αστυνομία.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.