Ο καπετάνιος πέθανε μετά από συντριβή σκάφους Long-Tail που μετέφερε 31 ξένους τουρίστες στο Krabi

Κράμπι –

Ένας καπετάνιος σκάφους έχασε τη ζωή του μετά από δύο μακρόστενα σκάφη που μετέφεραν 31 ξένους τουρίστες συνετρίβη κοντά σε νησί στο Κράμπι.

Η ναυτική αστυνομία του Krabi είπε στο Phuket Express ότι δύο σκάφη με μακριά ουρά συνετρίβη κοντά στο νησί Poda νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ένα σκάφος μετέφερε 21 ξένους τουρίστες και ένα άλλο σκάφος μετέφερε 10 ξένους τουρίστες. Όλοι οι ξένοι τουρίστες ήταν ασφαλείς.

Ωστόσο, ένας από τους καπετάνιους, ο κ. Apichart Gobthaisong, 37 ετών, έπεσε στη θάλασσα και είχε εξαφανιστεί από τότε. Ξεκίνησε έρευνα και τη Δευτέρα (19 Φεβρουαρίουth) η σορός του κυρίου Άπιτσαρτ βρέθηκε τραγικά κοντά στο Chicken Island.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.