Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τις παραλίες και τα νησιά της Ταϊλάνδης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε μερικές παραλίες και νησιά ενώ βρίσκεστε σε διακοπές, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι διαφορετικές πλευρές της χερσονήσου έχουν διαφορετικό καιρό.

Έτσι, όταν βρέχει στη δυτική ακτή (πλευρά του Πουκέτ) είναι ωραία και ηλιόλουστη στην ανατολική ακτή (πλευρά Σαμούι). Εδώ είναι οι πληροφορίες μας για να σας βοηθήσουμε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί είναι οι μέσοι όροι για κάθε έτος. Ο καιρός μερικές φορές μπορεί να είναι απρόβλεπτος.

Κλίμα της Ταϊλάνδης και Καιρός

Η Ταϊλάνδη βρίσκεται ανάμεσα σε τεράστιες εκτάσεις γης και νερού, επομένως επηρεάζεται τόσο από τους καλοκαιρινούς όσο και από τους χειμερινούς μουσώνες. Ως αποτέλεσμα, ο καιρός της Ταϊλάνδης αποτελείται από έξι μήνες βροχοπτώσεων κατά τη διάρκεια της υγρής περιόδου, τρεις μήνες ξηρών και δροσερών αύρων κατά τη διάρκεια του χειμώνα και τρεις μήνες ζέστης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η μέση θερμοκρασία της Ταϊλάνδης κυμαίνεται από 18 έως 38°C.

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης παρέχει πρόγνωση καιρού Ταϊλάνδης μέσω www.tmd.go.th/en

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.