Το Makha Bucha φτάνει αυτό το Σάββατο με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ σε όλη τη χώρα στην Ταϊλάνδη

Εθνική -

Η Makha Bucha, η δεύτερη πιο σημαντική μέρα του Βουδισμού για τους Ταϊλανδούς, απέχει μόνο λίγες μέρες από σήμερα, 19 Φεβρουαρίου 2024.αν επισκέπτεστε την Ταϊλάνδη αυτή την περίοδο, εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.

Τι είναι το Makha Bucha;

Το Makha Bucha, που πέφτει αυτό το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, τιμά τέσσερα βασικά γεγονότα στη ζωή του Βούδα, δίνοντας έμφαση στις διδασκαλίες και τις αρχές του. Οι ναοί πραγματοποιούν ειδικές τελετές, όπως πομπές κεριών και ψαλμωδίες, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, ενώ οι Ταϊλανδοί παρακολουθούν την περίσταση επισκεπτόμενοι ναούς, ασκώντας διαλογισμό και απέχοντας από κακίες όπως το αλκοόλ και η ψυχαγωγία.

Τι σημαίνει αυτό για τους ξένους αναγνώστες μας;

Αν και δεν αναμένεται να συμμετάσχετε σε θρησκευτικές τελετές, είναι σημαντικό να προσέχετε την ατμόσφαιρα με σεβασμό. Το να ντύνεστε σεμνά όταν επισκέπτεστε ναούς είναι απαραίτητο και η αποφυγή της έντονης ή ενοχλητικής συμπεριφοράς είναι ζωτικής σημασίας.

Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε:

  • Απαγόρευση πώλησης αλκοόλ: Λάβετε υπόψη την απαγόρευση πώλησης αλκοόλ σε εθνικό επίπεδο στο Makha Bucha, η οποία ξεκινά από τα μεσάνυχτα της 23ης Φεβρουαρίου και διαρκεί μέχρι τα μεσάνυχτα της 24ης Φεβρουαρίου. Οι χώροι διασκέδασης όπως τα μπαρ και τα κλαμπ δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά και τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, τα σούπερ μάρκετ και τα ψιλικατζίδικα απαγορεύεται να πουλούν αλκοόλ για 24 ώρες.
  • Συμπεριφορά με σεβασμό: Προσέξτε τα επίπεδα θορύβου και αποφύγετε τις ενοχλητικές δραστηριότητες. Θυμηθείτε, αυτή είναι μια ημέρα προβληματισμού και ευλάβειας για πολλούς Ταϊλανδούς.

Συμβουλές για να απολαύσετε το Makha Bucha:

  • Επισκεφθείτε έναν ναό: Η παρακολούθηση των τελετών μπορεί να είναι μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία.
  • Εξερευνήστε τις τοπικές αγορές: Πολλοί προσφέρουν ειδικά φαγητά και χειροτεχνίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
  • Συμμετοχή σε πολιτιστικές δραστηριότητες: Μπορούν να πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις και παραστάσεις, και τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν.

Ακολουθώντας αυτές τις απλές οδηγίες, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο Makha Bucha με σεβασμό και να απολαύσετε τη μοναδική πολιτιστική ατμόσφαιρα της Ταϊλάνδης. Αν αναρωτιέστε ποιες άλλες μέρες απαγορεύεται το αλκοόλ, διαβάστε περαιτέρω στο 2024 Ταϊλάνδη Κλείσιμο μπαρ και ψυχαγωγίας και Ημέρες χωρίς αλκοόλ.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.