Η πυρκαγιά καταστρέφει τους χώρους υγειονομικής ταφής σκουπιδιών στην πόλη του Πουκέτ – Βίντεο

Πουκέτ -

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε χωματερές στον δήμο του Πουκέτ κοντά στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ.

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 2:00 το πρωί του Σαββάτου τα ξημερώματα (17 Φεβρουαρίουth). Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες με πυροσβεστικά οχήματα από τον δήμο του Πουκέτ, τον δήμο Wichit και τον δήμο Rassada. Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε μεγάλο βαθμό σε όλο τον χώρο υγειονομικής ταφής.

Οι πυροσβέστες ψέκασαν τη φωτιά για να αποτρέψουν την εξάπλωσή της έξω από τους χώρους υγειονομικής ταφής και σε κοντινούς αποτεφρωτήρες και εργοστάσια, καθώς και σε άλλα κτίρια που σχετίζονται με τον χώρο υγειονομικής ταφής.

Από σήμερα το πρωί ο καπνός συνέχισε να υψώνεται από τον χώρο υγειονομικής ταφής αν και η φωτιά ήταν υπό έλεγχο. Οι κάτοικοι της περιοχής ενημερώθηκαν να φορούν μάσκες και να παραμείνουν μέσα αν είναι δυνατόν.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.