Νομικές ενέργειες κατά των παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Νομικές ενέργειες κατά δύο παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ.

Το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) ανέφερε ότι την Πέμπτη (15 Φεβρουαρίου).th) από τις 4:00 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. οι αρμόδιοι αξιωματούχοι έστησαν ένα σημείο ελέγχου για δύο ώρες κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στην υποπεριοχή Sakoo, Thalang.

Δύο οδηγοί ταξί βρέθηκαν να χρησιμοποιούν προσωπικά οχήματα για να μεταφέρουν επιβάτες ως παράνομα ταξί (Μαύρες Πινακίδες). Στους παραβάτες οδηγούς ταξί θα επιβληθεί πρόστιμο και η άδεια οδήγησής τους θα ληφθεί υπόψη για 90 ημέρες αναστολής.

Το Phuket Express σημειώνει ότι οι «Μαύρες πινακίδες» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως από το PLTO για ένα κανονικό προσωπικό όχημα (με λευκή πινακίδα, κατά ειρωνικό τρόπο) που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά επιβατών ως παράνομο ταξί.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.