Άγνωστο πτώμα βρέθηκε στην παραλία στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Ένα πτώμα αγνώστου ταυτότητας βρέθηκε σε παραλία στο Cherng Talay.

Οι διασώστες δύτες ειδοποιήθηκαν για τον εντοπισμό πτώματος στις 3:00 μ.μ. της Παρασκευής (16 Φεβρουαρίουth) στην παραλία Σουρίν κοντά στο Σόι 8. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν ανδρικό πτώμα στην παραλία. Δεν βρέθηκε ταυτότητα με το πτώμα.

Το πτώμα ανασύρθηκε από την παραλία προτού μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο για ταυτοποίηση που είπε η αστυνομία του Cherng Talay στο Phuket Express.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στις 12 Φεβρουαρίουth η αστυνομία του Cherng Talay ειδοποιήθηκε από έναν καπετάνιο αλιευτικού σκάφους ότι ένα μέλος του πληρώματος έπεσε από το αλιευτικό τους στη θάλασσα και είχε χαθεί. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει εάν η σορός ήταν ο ίδιος αγνοούμενος.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.