Οι επίσημες αργίες Songkran 2024 παρατάθηκαν σε πέντε ημέρες

Εθνική -

Σε μια προσπάθεια τόνωσης του τουρισμού κατά τη διάρκεια του επερχόμενου φεστιβάλ Songkran, το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε την προσθήκη ειδικής αργίας στις 12 Απριλίου 2024. Αυτή η απόφαση παρατείνει την παραδοσιακή περίοδο διακοπών Songkran σε πέντε ημέρες, από τις 12 έως τις 16 Απριλίου.

Τα νέα που ακολούθησαν τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου δείχνουν ότι η πρόθεση πίσω από αυτή την κίνηση είναι να παράσχει μια επιπλέον ημέρα άδειας για την ενίσχυση του τουρισμού και της οικονομίας κατά τη διάρκεια των διακοπών Songkran.

Με την έγκριση αυτής της ειδικής γιορτής, οι εορτασμοί Songkran στην Ταϊλάνδη θα διαρκέσουν πλέον επίσημα πέντε ημέρες, από τις 12 έως τις 16 Απριλίου. Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης αναμένει ότι αυτό το εκτεταμένο διάλειμμα θα τονώσει περαιτέρω τον τουριστικό τομέα, βασιζόμενη στις προηγούμενες προσπάθειες για την καθιέρωση του Songkran ως βασικής οικονομικής κινητήριας δύναμης.

Εν τω μεταξύ, η συνολική περίοδος των εκδηλώσεων Songkran σε ολόκληρη τη χώρα θα εκτείνεται σε 21 ημέρες, αλλά δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν 21 ημέρες νερομαχιών παντού.

Διαβάστε την προηγούμενη κάλυψη για το φετινό φεστιβάλ Songkran και γιατί σχεδιάζεται ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ νερού ποτέ.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/