Ο φυγάς Ρώσος που παρέμεινε για δέκα χρόνια συνελήφθη κοντά στην Πατάγια

Τσονμπούρι –

Ένας καταζητούμενος Ρώσος με κόκκινη ειδοποίηση INTERPOL και δέκα χρόνια παραμονής, ο οποίος έμενε στο Πουκέτ, συνελήφθη στο Banglamung, όχι μακριά από την Πατάγια.

Το Βασιλικό Γραφείο Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης είπε στον Τύπο για το περιστατικό την Παρασκευή (9 Φεβρουαρίουth). Συνέλαβαν τον κ. Mik (ψευδώνυμο), 34 ετών, Ρώσο υπήκοο, μπροστά από ένα σπίτι στο Nongprue. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης της Πατάγια για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράταση διαμονής (2,971 ημέρες) και να περιμένει να απελαθεί.

Η σύλληψη έγινε αφού τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, η Chonburi Immigration ειδοποιήθηκε από μια πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι ο κ. Mik που ζούσε προηγουμένως στο Πουκέτ βρισκόταν τώρα στο Chonburi και είχε παραμείνει, σύμφωνα με την άκρη, για πολλά, πολλά χρόνια. .

Οι αξιωματικοί του Chonburi διαπίστωσαν επίσης ότι ο ύποπτος αναζητείται στη χώρα του με κόκκινη ειδοποίηση της INTERPOL και φέρεται να εμπλέκεται σε παράνομα ναρκωτικά. Αυτό πιθανότατα συνέβαλε στην παράταση της διαμονής, είπαν αξιωματούχοι του Τμήματος Μετανάστευσης, καθώς ο ύποπτος δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει νέο διαβατήριο από την πρεσβεία του λόγω της κόκκινης ειδοποίησης της INTERPOL.

Ο κ. Μικ δεν μίλησε στον Τύπο ούτε έκανε δήλωση.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.