Ο Διοικητής της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης ανακοινώνει σχέδια για το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Songkran για την ενίσχυση των εσόδων από τον τουρισμό

Εθνικός-

Στις 8 Φεβρουαρίου 2024, η κα Thapanee Kiatphaibool, διοικητής της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), έδωσε δήλωση σχετικά με μια προπαρασκευαστική συνάντηση για το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Songkran σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Εσωτερικών και τον ιδιωτικό τομέα. , και αρμόδιους φορείς. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Η προπαρασκευαστική συνάντηση θα συζητούσε σχέδια δραστηριοτήτων, τοποθεσίες και προϋπολογισμούς. Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Songkran είχε στόχο να δημιουργήσει εισόδημα που να αξίζει περισσότερα από την περίοδο πριν από την πανδημία το 2019, σύμφωνα με τον Thapanee.

Οι κορυφαίοι προορισμοί στην Μπανγκόκ έχουν προγραμματιστεί να είναι η οδός Ratchadamnoen, η πλατεία Σιάμ, η ICONSIAM, η Asiatique και ο ποταμός Chao Phraya.

Άλλοι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί σε άλλες επαρχίες, όπως η Πατάγια, το Πουκέτ, το Τσιάνγκ Μάι και το Χατ Γιάι, θα έχουν ένα μεταμεσονύκτιο θέμα Songkran για να προσελκύσουν ξένους τουρίστες, ιδιαίτερα τους Μαλαισιανούς. Ωστόσο, το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Songkran θα διεξαχθεί σε 76 επαρχίες σε όλη την Ταϊλάνδη και 50 περιφέρειες στην Μπανγκόκ, σύμφωνα με τον Thapanee.

Ο Thapanee πρόσθεσε επίσης ότι το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Songkran είναι ένα άλλο μεγάλο τουριστικό γεγονός μετά τον εορτασμό της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς με περίπου 177,000 Κινέζους τουρίστες να επισκέπτονται κατά τη διάρκεια των μεγάλων διακοπών. Ωστόσο, περισσότεροι από 28,000 Κινέζοι τουρίστες επισκέφτηκαν την Ταϊλάνδη στις 5 Φεβρουαρίου 2024, αριθμός που ήταν παρόμοιος σε σύγκριση με το 2019.

Ο Thapanee είχε στόχο να αυξήσει τον αριθμό των τουριστών σε 100,000 άτομα την ημέρα και μέχρι το τέλος του 2024, ο εκτιμώμενος αριθμός των συνολικών τουριστών θα ήταν 36.5 εκατομμύρια. Επί του παρόντος, η ανάκαμψη της ξένης τουριστικής αγοράς θεωρείται καλή αιτία για τον τουρισμό της Ταϊλάνδης και τις εγχώριες τουριστικές αγορές.

Ωστόσο, ένας αυξανόμενος αριθμός Ταϊλανδών έδειξε ότι προτιμούν να ταξιδεύουν σε μικρές αποστάσεις με προσωπικά οχήματα. Οι ιδιωτικοί τομείς θα πρέπει να ακολουθήσουν την τάση προσαρμόζοντας μια αντίληψη μικτής χρήσης στην επιχείρησή τους με μοναδική ταυτότητα. Για παράδειγμα, ένα ξενοδοχείο διαθέτει χώρο συνεργασίας και εστιατόριο, ειδικά για υπηρεσίες παράδοσης, δήλωσε ο Thapanee.

Διαβάστε το τελευταίο άρθρο για το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Songkran που θα γιορταστεί για 21 ημέρες τον Απρίλιο.

Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το τι σημαίνει αυτό για το Songkran όσον αφορά την εκτεταμένη περίοδο και αν αυτό σημαίνει πραγματικά 21 ημέρες παιχνιδιού στο νερό εδώ.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.