Ο Πρωθυπουργός εύχεται σε όλους Καλή Σεληνιακή Πρωτοχρονιά 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin απευθύνει τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του με την ευκαιρία του Σεληνιακού Νέου Έτους, που σηματοδοτεί την έναρξη του 2024 στο κινεζικό ημερολόγιο.

Δηλώνει, "你好 (Nǐ hǎo), είμαι η Srettha Thavisin, πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης. Απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους Ταϊλανδο-Κινέζους και Κινέζους απογόνους σε αυτή τη σημαντική περίσταση του κινεζικού νέου έτους.新年快乐, 万事如意 (Xīnnián kuàilè, wànshì rúyì). Είθε φέτος να είναι μια ευημερούσα και άφθονη χρονιά, με συνεχή ροή πλούτου, χρυσού και οικονομικών δραστηριοτήτων μεταξύ Ταϊλάνδης και Κίνας. Είθε το εμπόριο και οι επενδύσεις να ευημερήσουν ομαλά, συμβάλλοντας στο αμοιβαίο όφελος και των δύο εθνών».

Και συνεχίζει, «Για να διευκολύνουμε το απρόσκοπτο ταξίδι μεταξύ των χωρών μας, προωθούμε μια πολιτική εισόδου χωρίς βίζα, ενισχύοντας την ευκολία μετακίνησης. Η Ταϊλάνδη καλωσορίζει θερμά και διασφαλίζει την ασφάλεια των Κινέζων αδελφών και αδελφών μας. Είθε η διαρκής φιλία μεταξύ Ταϊλάνδης και Κίνας να συνεχιστεί, καθώς δεν είμαστε απλώς γείτονες αλλά αληθινά αδέρφια».

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.