Κινέζος τουρίστας συνελήφθη να λέει ψέματα για υποτιθέμενη κλοπή οδηγού ταξί μοτοσικλέτας 20,000 μπατ στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Κινέζος τουρίστας συνελήφθη να λέει ψέματα για υποτιθέμενη κλοπή 20,000 μπατ από έναν αναβάτη μοτοσικλέτας ταξί στην Πατόνγκ πριν ομολογήσει αργότερα το ψέμα στην αστυνομία.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (8 Φεβρουαρίουth) ειδοποιήθηκαν από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι ένας Κινέζος τουρίστας είχε πέσει θύμα υποτιθέμενης κλοπής από αρπαγή μπροστά από ένα ξενοδοχείο στην οδό Phang Mueang Sai Kor.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να βρει έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Σινγκ, 37 ετών, Κινέζος υπήκοος. Είπε στην αστυνομία ότι ο ύποπτος φορούσε ένα μπουφάν σε στυλ αναβάτη μοτοσικλέτας ταξί. Ο ύποπτος φέρεται να του άρπαξε 20,000 μπατ πριν φύγει με μοτοσικλέτα.

Η αστυνομία έλεγξε το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και τελικά βρήκε τον αναβάτη μοτοσικλέτας. Είπε στην αστυνομία ότι αφού άφησε τον Κινέζο τουρίστα δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για το τέλος ταξί. Στη συνέχεια άρχισαν να διαφωνούν για το ναύλο πριν φύγει ο ταξιτζής. Δεν άρπαξε 20,000 μπατ από τον τουρίστα.

Ο Κινέζος τουρίστας παραδέχτηκε αργότερα στην αστυνομία ότι κανείς δεν του άρπαξε 20,000 μπατ και ότι είχε κάνει τον ισχυρισμό να «επιστρέφει» στον οδηγό ταξί επειδή ήταν θυμωμένος που ο ναύλος του ταξί ήταν πολύ υψηλός. Ο ακριβής ναύλος του ταξί δεν αποκαλύφθηκε στον Τύπο.

Ο Κινέζος τουρίστας είναι πλέον πιθανό να αντιμετωπίσει πολλαπλές νομικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων πιθανών κατηγοριών για συκοφαντική δυσφήμιση που στην Ταϊλάνδη επισύρουν αυστηρές οικονομικές κυρώσεις και μακροχρόνιες πιθανές ποινές φυλάκισης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.