Συνελήφθη ύποπτος με 10,600 χάπια Meth και 600 γραμμάρια Crystal Meth στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος συνελήφθη με 10,600 χάπια μεθαμφεταμίνης και 600 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο Thalang.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (6 Φεβρουαρίουth) συνέλαβαν τον κ. Dechaphon 'Nay', 43 ετών από το Sri Soonthorn, Thalang. Συνελήφθη σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην οδό Liphon – Hua Harn στο Sri Soonthorn

Του κατασχέθηκαν 661.30 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 10,600 χάπια μεθαμφεταμίνης. Η αστυνομία του κατέσχεσε επίσης περιουσία συνολικής αξίας περίπου 400,000 μπατ.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και λήψη παράνομων ναρκωτικών κατηγορίας 1.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.