Παράνομος ξένος ξεναγός συνελήφθη στην παλιά πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας παράνομος ξένος ξεναγός συνελήφθη στην παλιά πόλη του Πουκέτ.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (6 Φεβρουαρίουth) επιθεώρησαν ένα κατάστημα στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ αφού ενημερώθηκαν από ενδιαφερόμενους πολίτες για παράνομους ξεναγούς.

Συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Chang Ting, 31 ετών, στο Soi Rommanee. Το Phuket Express σημείωσε ότι η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ δεν αποκάλυψε την εθνικότητά του, αλλά είπε μόνο ότι δεν είναι Ταϊλανδός.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι εργαζόταν χωρίς άδεια εργασίας και ότι ήταν παράνομος ξεναγός.

Το Phuket Express σημειώνει ότι ένας ξεναγός είναι προστατευόμενο επάγγελμα της Ταϊλάνδης και οι ξένοι δεν μπορούν να εργαστούν σε αυτόν τον τομέα, ακόμη και με άδεια εργασίας.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.