Η Ταϊλάνδη προετοιμάζεται για το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Songkran που έχει γίνει Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

Εθνικός-

Στις 5 Φεβρουαρίου 2024, ο κ. Chai Watcharong, εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε δημόσια μια ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού της Ταϊλάνδης σχετικά με το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Songkran σε 76 επαρχίες σε όλη την Ταϊλάνδη από την 1η Απριλίου έως την 21η Απριλίου 2024.

Το Υπουργείο Πολιτισμού της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε ότι φέτος θα διοργανώσει το Φεστιβάλ Songkran από την 1η έως τις 21 Απριλίου 2024, για να παρουσιάσει τις ταϊλανδικές παραδόσεις στην παγκόσμια σκηνή. Η εκστρατεία είχε στόχο να δημοσιοποιήσει την αξία και τη σημασία των ταϊλανδικών παραδόσεων στις τοπικές κοινότητες, δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης πρόσθεσε ότι το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Songkran θα αγκαλιάσει τους εισερχόμενους ξένους τουρίστες τους επόμενους δύο μήνες και θα διατηρήσει επίσης την εθνική κληρονομιά και ταυτότητα της Ταϊλάνδης ως μια ήπια δύναμη που υποστηρίζει τον τουρισμό.

Πρόσφατα, το Φεστιβάλ Songkran αναγνωρίστηκε από την UNESCO ως παγκόσμια κληρονομιά, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης στόχευσε περαιτέρω να διατηρήσει την πολύτιμη πολιτιστική της κληρονομιά και να κερδίσει την περαιτέρω αναγνώρισή της παγκοσμίως, δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης υποστήριξε ότι η εκστρατεία θα τονώσει δυνητικά την οικονομία και θα δημιουργήσει εισόδημα για τους ντόπιους της Ταϊλάνδης.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης είχε προτείνει προηγουμένως ένα φεστιβάλ διάρκειας ενός μήνα, συμπεριλαμβανομένων των πολωτικών και κάπως διαβόητων νερομαχιών, αλλά τα σχόλια του κοινού προσάρμοσαν αυτήν την ιδέα όπως αναφέραμε εδώ.

Οι πραγματικές ημέρες αργίας και οι επίσημες ημέρες θα εξακολουθούν να είναι από τις 13 έως τις 15, σημειώνει το TPN, και οι παρατεταμένες ημέρες θεωρούνται ότι προωθούν και αναγνωρίζουν τις παραδόσεις του φεστιβάλ και όχι τρεις εβδομάδες νερομαχιών.

Ορισμένες περιοχές, όπως η Πατάγια στις 19 Απριλίου, θα εξακολουθούν να έχουν τις παραδοσιακές τους ημερομηνίες και την κύρια ημέρα Songkran σε διαφορετικές ημερομηνίες από την εθνική εορτή, κυρίως για να προωθήσουν τον εγχώριο τουρισμό.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.