Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση με φορτηγό στο Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kusoldharm Rescue Foundation

Πουκέτ -

Δύο άνθρωποι που έχουν τραυματιστεί καθηλώθηκαν μετά από σύγκρουση ενός φορτηγού στη Ρασάντα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Παρασκευή (2 Φεβρουαρίουnd) στο Chalerm Phrakiet Rama 9 Road (Bypass Road) στο Rassada, Mueang Phuket.

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο φορτηγό στην άκρη του δρόμου με τον άνδρα οδηγό να παραμένει κολλημένος μέσα στην καμπίνα. Χρειάστηκαν περίπου 25 λεπτά για να τον απεγκλωβίσουν και επιπλέον η συνοδηγός του είχε σπάσει και τα δύο πόδια. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Μάρτυρες είπαν στο Phuket Express ότι ο οδηγός του φορτηγού οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα προτού χάσει τον έλεγχο και στριφογυρίσει στην άκρη του δρόμου.

Μέχρι στιγμής, τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ήταν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.