Συνελήφθησαν δύο άτομα με 110 ηλεκτρονικά τσιγάρα και 14,000 παράνομα τσιγάρα στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν σε ένα κατάστημα στην πόλη του Πουκέτ με 110 ηλεκτρονικά τσιγάρα και 4,000 κουτιά παράνομα τσιγάρα.

Μια ομάδα από το περιφερειακό γραφείο του Πουκέτ επιθεώρησε ένα μικρό κατάστημα στην υποπεριφέρεια Talad Yai την Πέμπτη (2 Φεβρουαρίου). Ο έλεγχος έγινε αφού δέχθηκαν πολλές καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι το κατάστημα πουλούσε παράνομα είδη. Εκδόθηκε ένταλμα έρευνας για το κατάστημα από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ.

Στο μπροστινό μέρος του καταστήματος κάτω από ένα μουσαμά, οι υπάλληλοι βρήκαν μόνο τροφή για γάτες και πόσιμο νερό. Ωστόσο, πιο βαθιά μέσα στο κατάστημα ήταν κρυμμένα 110 ηλεκτρονικά τσιγάρα και 4,001 κουτιά παράνομα τσιγάρα. Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος και ένας ταμίας συνελήφθησαν, ωστόσο, οι υπάλληλοι δεν αποκάλυψαν τα προσωπικά τους στοιχεία στον Τύπο.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή απλήρωτων φορολογικών αντικειμένων, πώληση απλήρωτων φορολογικών αντικειμένων, απόκρυψη απλήρωτων φορολογικών αντικειμένων και πώληση παράνομων ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Το Phuket Express σημείωσε ότι πρόκειται για το ίδιο κατάστημα στο οποίο έπεσαν πολλές επιδρομές από πέρυσι πριν ανοίξουν ξανά και ξανά. Σύμφωνα με το προσωπικό της Περιφερειακής Υπηρεσίας του Πουκέτ, το κατάστημα προσπάθησε πρόσφατα να τοποθετήσει τροφή για γάτες και νερό στο μπροστινό μέρος του χώρου για να προσπαθήσει να μπερδέψει τις αρχές, αλλά δεν πέτυχε.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.