Ρώσοι άνδρες φέρεται να απειλούν ένα ζευγάρι Ρώσων για Bitcoins στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια ομάδα Ρώσων ανδρών φέρεται να απείλησε ένα ζευγάρι Ρώσων και τους μετέφερε σε ένα φορτηγό παρά τη θέλησή τους για να προσπαθήσουν να τους εκβιάσουν για 30 εκατομμύρια μπατ σε Bitcoins στο Πουκέτ.

Η Γραμμή Αστυνομίας 191 ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης (31 Ιανουαρίουst) στη διασταύρωση Lor Rong στην υποπεριοχή Talad Yai της πόλης του Πουκέτ. Ένα ζευγάρι Ρώσων, τα ονόματα των οποίων αποκρύπτονταν για την προστασία τους είπε στην αστυνομία της Ταϊλάνδης ότι υπήρχε μια ομάδα Ρώσων που τους μετέφεραν σε ένα φορτηγό παρά τη θέλησή τους. Στη συνέχεια, οι ύποπτοι απείλησαν το ζευγάρι να τους μεταφέρει 30 εκατομμύρια μπατ σε Bitcoin. Φοβήθηκαν ότι αυτοί οι Ρώσοι θα τους επιτεθούν αν δεν συμμετείχαν.

Τα θύματα συμφώνησαν να κάνουν ό,τι ήθελαν οι ύποπτοι και αφού μετέφεραν τα χρήματα, απεγκλωβίστηκαν από το βαν ένα χιλιόμετρο από το σημείο. Δεν τραυματίστηκαν. Στη συνέχεια, το ζευγάρι των Ρώσων υπέβαλε επίσημη αναφορά στην αστυνομία του Πουκέτ.

Το ζευγάρι είπε στην αστυνομία του Πουκέτ ότι δεν είχαν ξανασυναντήσει τους Ρώσους υπόπτους και ότι ήταν απλώς τουρίστες που έφτασαν στο Πουκέτ στα μέσα του περασμένου μήνα. Η Αστυνομία της Περιφέρειας 8 αναζητά τους υπόπτους, αλλά επίσης ερευνά για να προσδιορίσει πώς οι ύποπτοι γνώριζαν ότι τα θύματα είχαν σημαντική ποσότητα Bitcoin και γιατί τα θύματα φαινομενικά στοχοποιήθηκαν συγκεκριμένα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.