Συνελήφθη στο Τσιάνγκ Μάι Βρετανός δάσκαλος που φέρεται να πήρε μια ανήλικη και την κακοποίησε στο Πουκέτ

Ταϊλάνδη -

Μια Βρετανίδα δασκάλα που φέρεται να πήρε μια ανήλικη από τους κηδεμόνες της και να την κακοποιούσε στο Πουκέτ πριν από πολλά χρόνια συνελήφθη στο Τσιάνγκ Μάι.

Το Γραφείο Μετανάστευσης είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν τον κ. Taylor (ψευδώνυμο), 38 ετών, Βρετανό υπήκοο στην περιοχή Mueang Chiang Mai. Το ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ τον περασμένο μήνα στις 12 Ιανουαρίουth.

Κατηγορείται ότι αφαίρεσε μια ανήλικη ηλικίας άνω των 15 ετών αλλά όχι μεγαλύτερη των 18 ετών από τους γονείς ή τον κηδεμόνα της χωρίς βάσιμο λόγο για άσεμνους σκοπούς. Οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα Chalong στο Πουκέτ.

Η σύλληψη έγινε μετά από μια περίοδο το 2014 -2015 όταν ο κ. Taylor, ο οποίος ζούσε στην Ταϊλάνδη, εργαζόταν ως δάσκαλος σε διεθνές σχολείο στο Πουκέτ. Φέρεται ότι πήγε μια 16χρονη αλλοδαπή μαθήτρια στο ίδιο σχολείο για άσεμνους σκοπούς σε ένα σπίτι στο Chalong δύο φορές στις 6 Δεκεμβρίουth, 2014 και τον Απρίλιο του 2015 τη νύχτα.

Αφού έμαθαν οι γονείς του κοριτσιού και το σχολείο, έλυσαν το συμβόλαιό του για να διδάξει στο σχολείο. Οι γονείς της υπέβαλαν επίσης αναφορά στην αστυνομία του Chalong. Ο κ. Τέιλορ είχε μείνει στο Τσιάνγκ Μάι από το 2016 πριν συλληφθεί.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.