Το αεροδρόμιο του Πουκέτ αποσαφηνίζει την εικόνα αλλοδαπών που φορούν μαγιό

Πουκέτ -

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ διευκρίνισε μετά από μια φωτογραφία δύο ξένων τουριστών που φορούν μόνο μαγιό έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το αεροδρόμιο είπε στο Phuket Express την Τετάρτη (31 Ιανουαρίουst) ότι στις 28 Ιανουαρίουth, οι δύο άντρες αλλοδαποί τουρίστες που φορούσαν μαγιό έπεσαν από αυτοκίνητο μπροστά από τον διεθνή τερματικό σταθμό. Ωστόσο, φορούσαν ρούχα πριν μπουν στο τερματικό.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ ζητά από τους ξένους τουρίστες να ντυθούν κατάλληλα στο αεροδρόμιο, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται μέσα ή όχι.

Οι τουρίστες δεν αναγνωρίστηκαν.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.