Οδηγός μίνι βαν από το Πουκέτ, ψηλά σε Meth, συντρίβεται σε πέντε αυτοκίνητα και τέσσερις μοτοσικλέτες

Πουκέτ -

Ένας μεθυσμένος οδηγός τράκαρε ένα μίνι βαν σε πέντε αυτοκίνητα και τέσσερα μηχανάκια στο Καρόν. Προσπάθησε να απομακρυνθεί με ταχύτητα, αλλά έπεσε σε στύλο ρεύματος.

Η αστυνομία Karon είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 6:30 μ.μ. της Τρίτης (30 Ιανουαρίουth) στην οδό Patak στο Karon. Μαζί με το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν πέντε κατεστραμμένα αυτοκίνητα και τέσσερα κατεστραμμένα μηχανάκια. Τέσσερα άτομα είχαν τραυματιστεί ελαφρά.

Ο οδηγός του minivan σταμάτησε από την αστυνομία μπροστά από ένα ξενοδοχείο στο Karon. Το μίνι βαν είχε πέσει σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Ο οδηγός του μίνι βαν αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο κ. Russalan Jitlang, 30 ετών. Ένα χάπι μεθαμφεταμίνης βρέθηκε επίσης μέσα στο μίνι βαν. Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι το πρωί πήρε ένα χάπι μεθαμφεταμίνης.

Δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα στο μίνι βαν γιατί είχαν ήδη αποβιβαστεί σε ξενοδοχείο. Το μίνι βαν προσέκρουσε σε όχημα πριν προσπαθήσει να διαφύγει και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε άλλο όχημα.

Ο οδηγός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Karon για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 και οδήγηση μετά από λήψη χαπιών μεθαμφεταμίνης. Το γραφείο χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ δεν έχει ακόμη δηλώσει εάν θα ληφθούν περαιτέρω νομικά μέτρα κατά του οδηγού του μίνι βαν.

Παρόμοιες ιστορίες:

Η αστυνομία Tha Chatchai είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε στις 9:00 το πρωί της Παρασκευής (13 Ιανουαρίουth) ότι ένα μίνι βαν με σκασμένο λάστιχο οδηγούσε για πολλά χιλιόμετρα με σπινθήρες να προέρχονται από τον μπροστινό τροχό προς τα έξω στον δρόμο Thep Kassattri στο Mai Khao, Thalang.

Ένας μεθυσμένος οδηγός μίνι βαν που παραδέχτηκε ότι έπαιρνε χάπια μεθαμφεταμίνης και οδηγούσε με σκασμένο λάστιχο, προκαλώντας σπινθήρες από έναν μπροστινό τροχό στο Thalang, αφαίρεσε την άδεια οδήγησης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.