Ξένος οδηγός επιβλήθηκε πρόστιμο μετά από Viral βίντεο που δείχνει επιβάτες να κάθονται στα παράθυρα του αυτοκινήτου στο Karon

Karon -

Ένας αλλοδαπός οδηγός αντιμετώπισε νομική δίωξη αφού επέτρεψε στους αλλοδαπούς επιβάτες του να καθίσουν στα τζάμια ενός αυτοκινήτου στο Καρόν.

Η αστυνομία Karon είπε στο Phuket Express ότι ένα βίντεο κλιπ είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η Τροχαία Καρών ειδοποιήθηκε από έναν καλό Σαμαρείτη ότι βρέθηκαν αλλοδαποί να κάθονται στα τζάμια ενός αυτοκινήτου ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν την Τρίτη (30 Ιανουαρίουth).

Τελικά βρήκαν το αυτοκίνητο και τον άγνωστο άνδρα αλλοδαπό οδηγό. Στον οδηγό επιβλήθηκε πρόστιμο, ωστόσο, η αστυνομία δεν προσδιόρισε συγκεκριμένα την κατηγορία ή το ύψος του προστίμου.

Ο αλλοδαπός οδηγός ζήτησε συγγνώμη στην αστυνομία και σε άλλους χρήστες του δρόμου που ανησυχούσαν για την οδική ασφάλεια. Έχει υποσχεθεί ότι δεν θα αφήσει ξανά τους επιβάτες να κάθονται στα παράθυρα έτσι.

Βίντεο: Donvan Patong

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.