Κατασχέθηκαν απομιμήσεις προϊόντων στην Πατόνγκ αξίας 10 εκατομμυρίων μπατ

Πατόνγκ –

Περισσότερα από 500 προϊόντα απομίμησης κατασχέθηκαν σε καταστήματα στην Πατόνγκ και η συνολική αξία τους ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια μπατ.

Η αστυνομία της περιοχής 8 είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (28 Ιανουαρίουth) έκαναν επιδρομές σε καταστήματα στον δρόμο Ratch Uthit 200 Pi. Η επιδρομή έγινε αφού ειδοποιήθηκαν από μια εταιρεία που πουλούσε γνήσια επώνυμα προϊόντα όπως GUCCI, BALENCIAGA, ADIDAS, ALEXANDER και McQUEEN.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερα καταστήματα που κατείχαν συνολικά περισσότερα από 500 πλαστά εμπορικά είδη που αντιπροσωπεύουν ζημιές άνω των 10 εκατομμυρίων μπατ σε ζημιές στις εμπλεκόμενες μάρκες.

Στα τέσσερα καταστήματα συνελήφθησαν τρεις Ταϊλανδοί και μετανάστες. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για πώληση πλαστών εμπορευμάτων. Τα ονόματά τους δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.