Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ξένοι συνελήφθησαν για κλοπή και τζόγο και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024.

  1. Η αστυνομία έκανε έφοδο σε μια βίλα όπου ανακάλυψε πέντε Ρώσους που έπαιζαν πόκερ και τζόγο στο Rawai, Mueang Phuket.

Οι ύποπτοι παραδέχθηκαν στην αστυνομία ότι έπαιζαν πόκερ και τζόγο με μάρκες νομισμάτων για να ανταλλάξουν με κρυπτογράφηση.

2. Ένας Ισραηλινός που είχε υπερβεί τη διαμονή του συνελήφθη αφού φέρεται να προσπαθούσε να ληστέψει ένα πιθανό θύμα σε ένα θάλαμο ανταλλαγής στην Πατόνγκ.

Ο Ισραηλινός παραδέχτηκε ότι προσπαθούσε να κλέψει από το θύμα, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν επιτέθηκε στο θύμα.

3. Ένας καταζητούμενος υπήκοος Βελγίου / Μαρόκου που εργαζόταν ως DJ στην Πατόνγκ συνελήφθη αφού φέρεται να ενεπλάκη σε απόπειρα δολοφονίας στη χώρα καταγωγής του.

Ο κ. Αχμάλ είχε μπει πολλές φορές στην Ταϊλάνδη με το βελγικό του διαβατήριο. Μετά από αυτό μεταπήδησε στο μαροκινό διαβατήριό του. Έμεινε στην Μπανγκόκ, στο Σισάκετ, (βορειοανατολικά) και στο Πουκέτ.

4. Ένας Βρετανός συνελήφθη με ένα μαγικό μανιτάρι στην Πατόνγκ. Τα μαγικά μανιτάρια αναφέρονται ως παράνομα ναρκωτικά κατηγορίας 5 στην Ταϊλάνδη.

Του κατασχέθηκαν 1.10 γραμμάρια μαγικό μανιτάρι.

5. Ένας νεαρός Γερμανός συνελήφθη αφού έκλεψε 86,000 μπατ από ξενοδοχείο στην Πατόνγκ.

Ο ύποπτος δεν κάλυψε το πρόσωπό του και κοίταξε ακόμη και μια κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που ήταν κοντά πριν απομακρυνθεί. Δεν ήταν πελάτης του ξενοδοχείου.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.