Θαλάσσια χελώνα γεννά αυγά στην παραλία του Πουκέτ – Βίντεο

Πουκέτ -

Μια μητέρα θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στο Πουκέτ.

Το Ταϊλανδικό Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι το πρωί του Σαββάτου (27 Ιανουαρίουth) ειδοποιήθηκαν για το γεγονός από τον κ. Udom Patkor, ναυαγοσώστη στην παραλία Karon. Μια μητέρα θαλάσσια χελώνα γεννούσε αυγά στην παραλία κοντά στη λίμνη Nong Harn.

Ήταν μια μητέρα Olive Ridley Sea Turtle. Μέχρι την ώρα του Τύπου, οι αξιωματικοί είχαν μετρήσει τον αριθμό των αυγών σε περίπου 120. Τα αυγά μεταφέρθηκαν σε ασφαλέστερη περιοχή στην παραλία όπου το θαλασσινό νερό δεν μπορούσε να φτάσει στη φωλιά. Οι υπεύθυνοι του DMCR δήλωσαν ότι τα μωρά θαλάσσιες χελώνες θα πρέπει να εκκολαφθούν σε περίπου 60 ημέρες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.