Ρώσος αναβάτης πεθαίνει μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα με φορτηγό εμπορευματοκιβωτίων στο νησί Samui

Νησί Samui, Surat Thani -

Ένας Ρώσος αναβάτης έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα του συνετρίβη πριν τον χτυπήσει ένα φορτηγό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στο νησί Σαμούι.

Η αστυνομία του Σαμούι ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί της Παρασκευής (26 Ιανουαρίουth) στην οδό Tawee Ratch Pakdee Road στην υποπεριοχή Mae Nam κοντά σε ένα ταχυδρομείο. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και μέλη έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν το σώμα ενός 49χρονου Ρώσου αναβάτη με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Το όνομά του δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης.

Τρία μέτρα κοντά, οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν το κατεστραμμένο μηχανάκι. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο πριν τον χτυπήσει ένα φορτηγό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Το φορτηγό δεν σταμάτησε αμέσως, αλλά αργότερα μπλοκαρίστηκε από την Τροχαία του Σαμούι. Ο οδηγός ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Pongsakorn, 41 ετών. Η αστυνομία του Samui είπε ότι ο οδηγός του φορτηγού αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση που προκάλεσε θάνατο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.