Το αεροδρόμιο Suvarnabhumi αντιμετωπίζει καθυστερήσεις μετά από ατυχήματα βιομετρικού συστήματος, τώρα έχει αποκατασταθεί

Εθνικός-

Στις 24 Ιανουαρίου 2024, τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι ένα βιομετρικό σύστημα που χρησιμοποιήθηκε από το Γραφείο Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης συνετρίβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi, προκαλώντας μια μεγάλη ουρά επιβατών για check-out.

Πολ. Ο στρατηγός Wisanu Prasatthong-osot, πρόεδρος της Airports of Thailand Co Ltd., πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο για να προσδιορίσει την αιτία της βλάβης του συστήματος.

Διαπιστώθηκε ότι το βιομετρικό σύστημα δυσλειτουργούσε στις 4:30 π.μ. μετά την ενημέρωση του λογισμικού, ανέφεραν τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Ως αποτέλεσμα, οι υπολογιστές στα σημεία ελέγχου μετανάστευσης καθυστέρησαν, με αποτέλεσμα η διαδικασία ελέγχου του διαβατηρίου να διαρκέσει περισσότερο. Εν τω μεταξύ, οικιακά αυτόματα συστήματα καναλιών αυτόματης αναχώρησης ήταν κάτω και πολλοί επιβάτες είχαν κολλήσει σε μεγάλες ουρές στα σημεία ελέγχου. Αυτό συνέβη και στο αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Οι αξιωματούχοι μετανάστευσης έλεγξαν χειροκίνητα τα διαβατήρια μέσω του συστήματος ελέγχου Suvarnabhumi, αναζητώντας εγκληματίες και άτομα που υπερέβαιναν τη διαμονή τους. Τα μέλη του προσωπικού του αεροδρομίου διευκόλυναν τους επιβάτες μοιράζοντας νερό και ελέγχοντας τους επιβάτες που κινδυνεύουν να χάσουν τις πτήσεις τους στη λωρίδα προτεραιότητας.

Παρόλο που το βιομετρικό σύστημα είχε πλέον επιστρέψει στο κανονικό, το Royal Thai Immigration Bureau προσπάθησε να βελτιώσει τη λειτουργία μακροπρόθεσμα και βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν συμβαίνει συχνά.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.