Εξετάστε το ιογενές βίντεο ξένου με λιοντάρι στο Bentley στην Πατάγια: Ο ιδιοκτήτης που δεν ταυτοποιήθηκε ως αρχές εξετάζουν αυστηρότερους κανονισμούς

Πατάγια-

Στις 5:30 μ.μ., στις 23 Ιανουαρίου 2024, αξιωματούχοι των Εθνικών Πάρκων της Ταϊλάνδης, της Άγριας Ζωής και της Προστασίας Φυτών, η τουριστική αστυνομία της Πατάγια και οι σχετικές υπηρεσίες επιθεώρησαν έναν ιδιοκτήτη σπιτιού στο Khao Pratumnak Soi 5, Banglamung, Chonburi, σχετικά με έναν αλλοδαπό που φαινόταν να οδηγεί ένα Bentley με ένα λιοντάρι στην Πατάγια.

Διαβάστε περισσότερα για την ιογενή διαμάχη ενός αλλοδαπού σε μια κάμπριο Bentley με ένα λιοντάρι που κάνει ιππασία στην πόλη Pattaya ΕΔΩ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Σύμφωνα με καταγγελία της αστυνομίας, μέσα σε δύο μαντριά βρέθηκαν ένα λιοντάρι, ένα θηλυκό 4 μηνών και άλλα τρία σκυλιά, ωστόσο ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης δεν βρέθηκε πουθενά στην κατοικία.

Υποτίθεται ότι ο αλλοδαπός στο βίντεο ήταν υπήκοος της Σρι Λάνκα και η Bentley ήταν ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το Πουκέτ σύμφωνα με την πινακίδα κυκλοφορίας, είπε η αστυνομία.

Αρχικά, το λιοντάρι διαπιστώθηκε ότι ήταν νόμιμα εγγεγραμμένο στο Ratchaburi και ο αρχικός ιδιοκτήτης ήταν μια Ταϊλανδή, η οποία ονομαζόταν δημόσια μόνο η κυρία Sawangjit, είπε η αστυνομία. Η αστυνομία έφτασε στο Sawangjit για περαιτέρω ανάκριση σχετικά με την ιδιοκτησία του λιονταριού και πώς συμμετείχε ο αλλοδαπός.

Ως απάντηση στο περιστατικό, ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του λιονταριού, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, έλαβε εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη του λιονταριού να διαπραγματευτεί με την αστυνομία. Ο δικηγόρος δήλωσε ότι η τεκμηρίωση σχετικά με την ιδιοκτησία του λιονταριού θα παρουσιαστεί έως τις 24 Ιανουαρίου. Αρχικά, η αστυνομία διαπραγματεύτηκε με τον δικηγόρο για να ελέγξει το λιοντάρι.

Ο ίδιος ο αλλοδαπός δεν έχει αναγνωριστεί δημόσια και το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο, με κάποια άλλα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης να εικάζουν ότι μπορεί να έφυγε από την Ταϊλάνδη λόγω του βίντεο του λιονταριού που έγινε viral παγκοσμίως, προσελκύοντας σημαντική κριτική και ανησυχίες, ειδικά από οργανώσεις και ομάδες άγριας ζωής. . Αυτό είναι ασαφές και δεν επιβεβαιώνεται καθώς άλλες αναφορές ανέφεραν ότι ο αλλοδαπός σχεδιάζει να συναντηθεί με την αστυνομία με τα σωστά έγγραφα. Ωστόσο, ο αλλοδαπός έχει συνεργαστεί με την αστυνομία έμμεσα μέσω του δικηγόρου του.

Εν τω μεταξύ, Το Τμήμα Εθνικών Πάρκων της Ταϊλάνδης αποκάλυψε δημοσίως ότι ο πρόσφατος αριθμός ατόμων που ζήτησαν άδεια να κατέχουν λιοντάρια σε όλη τη χώρα, τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα, ήταν μόνο 24, με συνολικά 153 λιοντάρια. Μερικοί από αυτούς ήταν ιδιώτες και άλλοι οργανώσεις άγριας ζωής και ζωολογικοί κήποι.

Την ίδια μέρα, ο κ. Atthaphon Charoenchansa, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Εθνικών Δρυμών, ξεκίνησε την ιδέα της απαγόρευσης σε ιδιώτες να κατέχουν δυνητικά επικίνδυνα άγρια ​​ζώα καθώς θεωρούνταν περιττά εκτός και αν ήταν νομικά πρόσωπα όπως ζωολογικοί κήποι. ή καταφύγια άγριας ζωής.

Τα ελεγχόμενα άγρια ​​ζώα που θεωρήθηκαν επικίνδυνα άγρια ​​ζώα ήταν οι τσιτάχ, τα λιοντάρια, οι τζάγκουαρ, οι γορίλες των βουνών, οι γορίλες, οι χιμπατζήδες, οι μπονόμπο, οι ουρακοτάγκοι της Σουμάτρας, οι ουρακοτάγκοι του Βόρνεο και οι πράσινοι ανακόντες, είπε ο Atthaphon.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.