Η άσκηση «Sky Doctor» πραγματοποιήθηκε στο Phang Nga

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Δρ Τσόλναν Σρίκαεβ εγκαινίασε την άσκηση αεροπορικών μεταφορών «SKY Doctor» στην επαρχία Phang Nga, επιδεικνύοντας τη βελτίωση των ιατρικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της Ταϊλάνδης.

Στην εκδήλωση, μια σημαντική εξέλιξη για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, συμμετείχαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Opas Karnkawinpong, Μόνιμου Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, μαζί με διοικητικό προσωπικό, ιατρικούς επαγγελματίες, εθελοντές υγείας χωριών και εκπροσώπους διαφόρων φορέων.

Ο Υπολοχαγός πτήσης Atchariya Pangma, Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Ινστιτούτου Επείγουσας Ιατρικής, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πρόοδο και τους στόχους του έργου.

Ο Δρ Τσόλναν οδήγησε μια περιήγηση για να επιθεωρήσει ένα σκάφος ασθενοφόρου και παρακολούθησε μια ζωντανή επίδειξη της διαδικασίας αεροπορικής μεταφοράς «SKY Doctor» στο προσωρινό ελικοδρόμιο του Σχολείου Koh Yao Wittaya. Αυτή η άσκηση αποτελεί μέρος της προσπάθειας του Υπουργείου για τη σύσταση ειδικής ιατρικής ομάδας έκτακτης ανάγκης που θα επικεντρώνεται στη βελτίωση της ταχύτητας και της αποτελεσματικότητας της μεταφοράς κρίσιμων ασθενών, στη βελτίωση της προσβασιμότητας της επείγουσας ιατρικής περίθαλψης και στην ενίσχυση των πιθανοτήτων επιβίωσης των ασθενών.

Ο Flt Lt Atchariya τόνισε ότι ο κύριος στόχος της αεροπορικής μεταφοράς ασθενών είναι η γρήγορη και ασφαλής μετεγκατάστασή τους. Ενώ η εκδήλωση ήταν πρωτίστως επιδεικτική, έθεσε τη βάση για να ξεκινήσουν άμεσα οι πραγματικές μεταφορές ασθενών από την περιοχή Koh Yao και τις κοντινές περιοχές.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.