Η δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γεννά 135 αυγά στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια μητέρα δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 135 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Το γραφείο του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi Hat Thai Mueang είπε στο Phuket Express ότι βρήκαν ένα ίχνος μητέρας θαλάσσιας χελώνας στην παραλία Mueang της Ταϊλάνδης. Βρήκαν μια φωλιά θαλάσσιας χελώνας με 135 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας. Από αυτά, τα 92 ήταν γόνιμα ωάρια.

Τα αυγά μεταφέρθηκαν σε ασφαλέστερη περιοχή στην παραλία όπου το θαλασσινό νερό δεν μπορούσε να φτάσει στη φωλιά. Οι υπεύθυνοι του πάρκου δήλωσαν ότι τα μωρά θαλάσσιες χελώνες θα πρέπει να εκκολαφθούν σε περίπου 60 ημέρες.

Σχετικές άρθρο:

Μια τεράστια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή μπλεγμένη σε ένα δίχτυ ψαρέματος σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.