Κινέζος τουρίστας πέφτει θανάσιμα από ταχύπλοο σκάφος στα νησιά Similan στο Phang Nga

Phang Nga-

Στις 1:45 μ.μ., στις 20 Ιανουαρίου 2024, το Κέντρο Διοίκησης Θαλάσσιας Επιβολής του Phang Nga έλαβε αναφορά για έναν Κινέζο τουρίστα που έπεσε από ένα ταχύπλοο που κατευθυνόταν προς το Εθνικό Πάρκο των Νήσων Similan στο Phang Nga.

Οι Αξιωματικοί Ασφαλείας του Ναυτικού του νησιού Similan ανέφεραν ότι ένας Κινέζος τουρίστας, ο οποίος αναγνωρίζεται δημόσια ως ο κ. Qinghai Shandong, 44 ετών, έπεσε από ταχύπλοο στο δρόμο προς το εθνικό πάρκο.
Οι ιατροί και αξιωματικοί ασφαλείας του εθνικού πάρκου έσπευσαν για να σώσουν τον Κινέζο τουρίστα και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πριν τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο της ηπειρωτικής χώρας.
Ωστόσο, το σκάφος έκτακτης ανάγκης έδεσε στην προβλήτα Thap Lamu, Phang Nga, στις 2:45 και η ιατρική ομάδα δυστυχώς ανακοίνωσε ότι ο Κινέζος τουρίστας βρέθηκε νεκρός.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.