Πωλητής χυμού Kratom του Πουκέτ: Κατασχέθηκαν 315 μπουκάλια σε μυστική επιχείρηση

Πουκέτ-

Στις 20 Ιανουαρίου 2024, η ανακριτική αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε έναν πωλητή χυμού kratom με συνολικά 315 μπουκάλια στο Moo 5, Ratsada, Mueang, Phuket.

Η αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε έναν ύποπτο, ο οποίος αναγνωρίστηκε δημόσια μόνο ως ο κύριος Σακ, 44 ετών, και κατέσχεσε 300 μπουκάλια χυμού kratom 1.5 λίτρου και 15 μπουκάλια με χυμό kratom 500 χιλιοστόλιτρων.


Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, μια ανώνυμη πηγή ανέφερε ένα κατάστημα που πουλούσε κρυφά χυμό κρατόμ σε ομάδες εφήβων στο Moo 5, Ratsada.
Μετά από έρευνα της αστυνομίας, ο Σακ βρέθηκε να πουλούσε χυμό κρατόμ σε μπουκάλια σε εφήβους της περιοχής.
Ο Σακ φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι πούλησε ποτά kratom σε ντόπιους εφήβους για 15 και 30 μπατ για μπουκάλια 500 χιλιοστών και 1,500 χιλιοστόλιτρων, αντίστοιχα.
Αρχικά, η αστυνομία άσκησε κατηγορίες για πώληση χυμού kratom σε μπουκάλια χωρίς άδεια και συνόδευσε τον ύποπτο στο αστυνομικό τμήμα Mueang Phuket για περαιτέρω νομική διαδικασία.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.