Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν στο Πουκέτ για κοκορομαχία για τζόγο

Πουκέτ -

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν στο Thalang αφού βρέθηκαν να παρακολουθούν πρόγραμμα κοκορομαχίας και να παίζουν τυχερά παιχνίδια.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι από το Γραφείο της Περιφέρειας Thalang είπαν στην Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αυτοί και η αστυνομία του Thalang συνέλαβαν 12 υπόπτους σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Sri Soonthorn.

Βρέθηκαν να παρακολουθούν έναν αγώνα κοκορομαχίας σε τηλεόραση και να παίζουν τυχερά παιχνίδια. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Thalang. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο (κοκορομαχία μέσω τηλεόρασης).

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αντιμετωπίζει πρόσθετες χρεώσεις για λειτουργία παράνομου τζόγου.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.