Δελφίνι διασώθηκε από δίχτυα στο Trang – Βίντεο

Τρανγκ-

Ένα δελφίνι διασώθηκε αφού σφηνώθηκε σε ένα δίχτυ ψαρέματος στην περιοχή Kan Tang.

Το Τμήμα Εθνικών Πάρκων, Άγριας Ζωής και Προστασίας Φυτών αναφέρει ότι ενημερώθηκαν από τον επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Hat Chao Mai, κ. Sangsuree Soithong, ότι ένα δελφίνι βρέθηκε κολλημένο σε ένα δίχτυ ψαρέματος κοντά στην παραλία Mod Tanoi στο εθνικό πάρκο. περιοχή.

Αυτοί και ντόπιοι ψαράδες βοήθησαν να αφαιρέσουν το δίχτυ από το δελφίνι, κάτι που χρειάστηκε περίπου τέσσερις ώρες. Το έφηβο δελφίνι είχε μήκος 1.7 μέτρα. Βρέθηκαν μερικές γρατσουνιές στο δελφίνι αλλά ήταν ακόμα υγιές. Κάποιο φάρμακο εγχύθηκε στο δελφίνι πριν απελευθερωθεί ξανά στη θάλασσα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.