Ανεξάρτητος Ρώσος εισβάλλει στο γραφείο του κυβερνήτη του Πουκέτ και προσπαθεί να κλέψει μια μοτοσικλέτα

Πουκέτ -

Ένας ακανόνιστος Ρώσος εισέβαλε στο γραφείο του Κυβερνήτη του Πουκέτ στην επαρχιακή αίθουσα του Πουκέτ στην οδό Tha Kraeng στο Talad Nuea, στην πόλη του Πουκέτ πριν προσπαθήσει αργότερα να κλέψει μια μοτοσικλέτα.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (17 Ιανουαρίουth) ότι η γυάλινη πόρτα στο γραφείο του Κυβερνήτη του Πουκέτ (κ. Σοφόν Σουβανναράτ), που βρίσκεται στην οδό 4th όροφος του κτιρίου της επαρχιακής αίθουσας του Πουκέτ, βρέθηκε σπασμένος. Βρέθηκε αίμα στο πάτωμα μπροστά από το δωμάτιο. Κάτω από το γραφείο της γραμματέως εκεί κοντά βρέθηκε ένα σφυρί με κηλίδα αίματος.

Ο άγνωστος φύλακας είπε στην αστυνομία στις 2:00 π.μ. τα ξημερώματα βρήκε έναν αλλοδαπό χωρίς πουκάμισο να κρύβεται στον πρώτο όροφο. Προσπάθησε να τον πιάσει αλλά ο αλλοδαπός διέφυγε σε έναν επάνω όροφο πριν καλέσει την αστυνομία ο φρουρός. Η αστυνομία έφτασε στο κτίριο αλλά δεν κατάφερε να βρει τον αλλοδαπό άνδρα.

Στις 4:30 π.μ. Η αστυνομία άκουσε τον ήχο του θραύσης γυαλιού, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον ύποπτο. Ένας φύλακας βρήκε τη σπασμένη γυάλινη πόρτα του γραφείου του Κυβερνήτη του Πουκέτ το πρωί.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε αργότερα από ανήσυχους κατοίκους της περιοχής ότι ένας αλλοδαπός χωρίς πουκάμισο, χωρίς παπούτσια και ακανόνιστος άνδρας προσπαθούσε να κλέψει μια μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη μπροστά από ένα ψιλικατζίδικο κοντά στην επαρχιακή αίθουσα του Πουκέτ. Ο αλλοδαπός ήταν γεμάτος αίματα σε χέρια και πόδια.

Ο ύποπτος τελικά συνελήφθη αν και χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά μη συνεργάσιμος από την αστυνομία προτού μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε αργότερα από την αστυνομία ως ένας 24χρονος Ρώσος και χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικά ακανόνιστος και πιθανώς υπέφερε από προβλήματα ψυχικής υγείας ή κατάχρησης ναρκωτικών. Το όνομά του δεν έγινε γνωστό από αστυνομικούς. Λόγω της ασταθούς ψυχικής κατάστασης του υπόπτου, δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την παράξενη συμπεριφορά του.

Μόλις ο άνδρας αναρρώσει από τα τραύματά του, πιθανότατα θα κατηγορηθεί για πολλαπλά νομικά αδικήματα και στη συνέχεια θα απελαθεί αφού εκτίσει οποιαδήποτε στιγμή για τα εγκλήματά του, δήλωσε η αστυνομία του Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.