Η τουριστική αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι απαντά στη διαμάχη για τους τουρίστες που κάνουν ηλιοθεραπεία, σχεδιάζει εκπαιδευτικά μέτρα

Τσιάνγκ Μάι-

Στις 16 Ιανουαρίου 2024, η τουριστική αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι πήρε συνέντευξη από δύο τουρίστες που έκαναν ηλιοθεραπεία με μαγιό στην περιοχή του παλιού ναού στο Τσιάνγκ Μάι στις 14 Ιανουαρίου, προκαλώντας διαμάχη στα κοινωνικά μέσα της Ταϊλάνδης σχετικά με την καταλληλότητα.

Διαβάστε για τα τελευταία νέα για το περιστατικό δύο τουριστών που έκαναν ηλιοθεραπεία στην περιοχή του παλιού ναού στο Τσιάνγκ Μάι και στο Σανάμ Λουάνγκ της Μπανγκόκ.

Ταϊλανδοί δημοσιογράφοι αποκάλυψαν ότι οι δύο τουρίστες ήταν 19χρονοι και 20χρονοι Πολωνοί τουρίστες, τα ονόματα των οποίων αποκρύπτονται από τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία φέρεται να εξέφρασαν τη λύπη τους για το περιστατικό και είπαν ότι δεν κατανοούσαν την κουλτούρα και την παράδοση της Ταϊλάνδης.

Δεν προκάλεσαν σκόπιμα ακαταλληλότητα στον θρησκευτικό χώρο και στους ντόπιους του Τσιάνγκ Μάι. Υποσχέθηκαν επίσης να ακολουθήσουν οδηγίες σχετικά με τις οδηγίες "Do & Don't" και ευχαρίστησαν την τουριστική αστυνομία, είπαν οι Ταϊλανδοί δημοσιογράφοι.

Ωστόσο, η τουριστική αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι θα θεσπίσει ενημερωτικές πινακίδες για ξένους τουρίστες σε ειδικές τοποθεσίες έλξης, ειδικά θρησκευτικά και βασιλικά μέρη, σε πολλές γλώσσες. Θα συνεργαστούν επίσης με εταιρείες μεταφορών και τουριστικές εταιρείες για να εκπαιδεύσουν τους τουρίστες σχετικά με το τι είναι κατάλληλο και τι όχι.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.