ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Πρόξενος της Μογγολίας επαινεί επίσημα την αστυνομία της Patong για τη σύλληψη του κλέφτη

Πατόνγκ –

Ο πρόξενος της Μογγολίας επαίνεσε επίσημα την αστυνομία της Πατόνγκ αφού συνέλαβε έναν Ισπανό κλέφτη που έκλεψε από Μογγόλο τουρίστα.

Σχετικές άρθρο:

Ένας Ισπανός συνελήφθη αφού έκλεψε μια τσάντα με κινητό τηλέφωνο, μετρητά και κλειδιά από μια Μογγολέζα σε νυχτερινό κέντρο στην οδό Bangla.

Τώρα, για την ενημέρωση μας:

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express την Τρίτη (16 Ιανουαρίουth) ότι έλαβαν μια επίσημη ευχαριστήρια επιστολή από τον Επίτιμο Πρόξενο της Μογγολίας στο Πουκέτ την περασμένη εβδομάδα. Ο Πρόξενος επαίνεσε την Αστυνομία της Πατόνγκ που έκανε, όπως αποκαλούσε, φανταστική δουλειά, συλλαμβάνοντας γρήγορα τον ύποπτο και φρόντισε με ασφάλεια τον Μογγολό τουρίστα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.