Σπασμένος Ουκρανός προκαλεί χάος στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Ένας Ουκρανός κατέστρεψε δημόσια και ιδιωτική περιουσία μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ και προκάλεσε δημόσια όχληση, σύμφωνα με πληροφορίες επειδή ήταν εντελώς σπασμένος και δεν είχε τρόπο να πληρώσει εισιτήριο επιστροφής στην Ουκρανία.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι ο Ουκρανός έγινε νευρικός και ψυχικά ασταθής επειδή δεν είχε χρήματα για να επιστρέψει στην Ουκρανία. Ο άγνωστος άνδρας έμενε στο αστυνομικό τμήμα για αρκετές ημέρες με την αστυνομία να του παρέχει φαγητό και νερό, ενώ η αστυνομία συνεργάστηκε με την πρεσβεία της Ουκρανίας για να προσπαθήσει να βρει τρόπο να επιστρέψει ο άνδρας στο σπίτι. Την Κυριακή (14 Ιανουαρίουth), ο Ουκρανός προκάλεσε δημόσια ενόχληση στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ αφού φαινομενικά υπέστη ψυχική κατάρρευση, προκάλεσε ζημιά σε κάποια περιουσία μέσα στον σταθμό και τρόμαξε άλλους παρευρισκόμενους. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Patong και του χορηγήθηκε ψυχιατρική ιατρική για να ηρεμήσει.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι ο άνδρας τώρα μένει στο νοσοκομείο της Πατόνγκ, αν και δεν είναι σαφές ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό για τη θεραπεία του, καθώς ο άνδρας φέρεται να μην έχει ούτε ένα μπατ στο όνομά του. Η αστυνομία της Patong συνεχίζει να συνεργάζεται με την πρεσβεία της Ουκρανίας για να προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο να πάρει τον άνδρα στο σπίτι ή να επικοινωνήσει με συγγενείς ή φίλους στην Ουκρανία για βοήθεια.

Το Phuket Express σημειώνει ότι υπάρχει αυξανόμενος αριθμός άπορων Ουκρανών και Ρώσων υπηκόων στο Πουκέτ από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος μεταξύ των δύο χωρών, με πολλούς ανθρώπους να προσπαθούν να αποφύγουν τον πόλεμο για διάφορους λόγους μένοντας στην Ταϊλάνδη, αλλά πολλοί άνθρωποι τρέχουν επίσης σε οικονομικά ζητήματα. Λόγω του πολέμου, η απέλαση ή η επιστροφή ανθρώπων στην Ουκρανία ή τη Ρωσία είναι επίσης δύσκολη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.