Άνδρας που απειλείται από γείτονα με όπλο μετά από καυγά στο Thalang

Thalang -

Ένας άνδρας απείλησε τον γείτονά του με όπλο μετά από καυγά στην περιοχή Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το περιστατικό νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11 Ιανουαρίουth) σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Pa Klok.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να βρει τον κ. Wittawat Atisutthapot, 49 ετών, ο οποίος ήταν βαριά μεθυσμένος. Ένα κοντινό σπίτι είχε υποστεί ζημιές με τρόπο που υποδηλώνει ότι είχε γίνει συμπλοκή, ανέφερε η αστυνομία.

Ο κ. Anucha Ngorsurachet, 63 ετών, και ο κ. Sampan Pengjan, 38 ετών, τραυματίστηκαν και οι δύο από τη σωματική διαμάχη. Είπαν στην αστυνομία ότι μετά τον καυγά, ο κ. Wittawat είπε ότι επρόκειτο να φέρει ένα όπλο. Πέντε λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας ήχος πυροβολισμού κοντά.

Η αστυνομία βρήκε ένα πιστόλι στο σπίτι του κ. Wittawat και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang για περαιτέρω έρευνα. Δεν ήταν σαφές γιατί η ομάδα των ανδρών πολεμούσε, σημειώνει το Phuket Express.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.