Ο πρωθυπουργός επαινεί το Πουκέτ για τη διοργάνωση της τέταρτης Μπιενάλε της Ταϊλάνδης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο πρωθυπουργός Srettha Thavisin συνεχάρη το Πουκέτ για τη φιλοξενία της τέταρτης διοργάνωσης της Μπιενάλε της Ταϊλάνδης. Πιστεύει ότι η προσπάθεια της νότιας πόλης θα ενισχύσει την ιστορική, πολιτιστική και τουριστική προβολή της περιοχής.

Στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «Χ», ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι είναι ευχαριστημένος για τους κατοίκους του Πουκέτ που θα είναι οι οικοδεσπότες της τέταρτης Μπιενάλε της Ταϊλάνδης.

Σημείωσε ότι το Πουκέτ αναδεικνύεται σε πόλη τέχνης, αφού έχει ανακηρυχθεί μέρος του Δικτύου Δημιουργικών Πόλεων, που φημίζεται για την τέχνη του. Αυτό ενισχύεται από την ισχυρή τοπική κοινότητα καλλιτεχνών, που δημιουργεί συνεχώς τέχνη.

Επιπλέον, οι κάτοικοι του Πουκέτ επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την τέχνη ως τουριστικό αξιοθέατο, αξιοποιώντας την ήδη γνωστή ιστορία, τον πολιτισμό και τον τουρισμό τους τόσο στους Ταϊλανδούς όσο και στους ξένους.

Αναμένεται ότι το φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης θα υποδεχθεί πολλούς παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες να συμμετάσχουν. Η Μπιενάλε της Ταϊλάνδης είναι μια διετής διεθνής έκθεση σύγχρονης τέχνης που διοργανώνεται από το Γραφείο Σύγχρονης Τέχνης και Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.