Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης υπογράφει νομοσχέδιο για τον καθαρό αέρα κατά την επίσκεψή του στο Τσιάνγκ Μάι για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Εθνικός-

Στις 9:30 π.μ., στις 11 Ιανουαρίου 2024, ο Srettha Thavisin, πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, υπέγραψε ένα νομοσχέδιο για τον Καθαρό Αέρα κατά την επίσκεψή του στο Τσιάνγκ Μάι για να δώσει συνέχεια στα δίκτυα των δημόσιων μεταφορών και στα προβλήματα ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Προηγουμένως, ο Srettha αποκάλυψε δημόσια ότι το νομοσχέδιο για τον Καθαρό Αέρα παρουσιάστηκε στην πιο πρόσφατη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τόσο από τους τομείς της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης για την άμβλυνση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Ταϊλάνδη με παρόμοια προσέγγιση. Το νομοσχέδιο για τον Καθαρό Αέρα είχε εξεταστεί από πολίτες της Ταϊλάνδης και αρμόδιες υπηρεσίες προτού επιθεωρηθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία από το Συμβούλιο της Επικρατείας της Ταϊλάνδης.

Η ομάδα εργασίας της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης παρέδωσε το νομοσχέδιο για τον καθαρό αέρα στον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης κατά την άφιξή του στο Τσιάνγκ Μάι και ο Σρέθα υπέγραψε την έγκριση του νομοσχεδίου.

Η ομάδα εργασίας έλαβε εντολή να παραδώσει το νομοσχέδιο στην κοινοβουλευτική συνεδρίαση της Ταϊλάνδης για περαιτέρω εξέταση ως εθνική ατζέντα, ειδικά τα προβλήματα PM 2.5, την ίδια ημέρα.

Το TPN media σημειώνει, ωστόσο, ότι η εφαρμογή πολλών από τις ενότητες του νομοσχεδίου είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία από την υπογραφή του και θα απαιτήσει σημαντική συνεργασία από πολλούς τομείς, ακόμη και από κοντινές χώρες.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.